Laskupisteen käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa yrityksellesi. Voit rekisteröityä käyttäjäksi joko kirjautumalla palveluun omilla Gmail, Microsoft tai Facebook-tunnuksillasi tai antamalla tarvittavat tiedot rekisteröitymissivulla, jolloin sinulle luodaan erillinen tunnus palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään varmistusviesti sähköpostilla käyttäjätunnuksenasi olevaan osoitteeseen, joka sinun tulee käydä varmistamassa, ennen kuin voit kirjautua palveluun. Jos varmistusviestiä ei näy parin minuutin sisään rekisteröitymisestä, tarkista ettei se ole joutunut roskapostikansioosi.

Aloitusvelho

Kirjautumisen jälkeen eteesi aukeaa aloitusvelho, joka kysyy ensin nimesi. Tämän jälkeen pääset antamaan yrityksesi/yhteisösi tiedot. Kirjoittamalla muutaman kirjaimen yrityksesi/yhteisösi nimestä, voit hakea sen, jonka jälkeen palvelu hakee sille automaattisesti julkiset tiedot, kuten Y-tunnuksen ja mahdollisen ALV-numeron, puhelinnumeron, sähköposti- ja www-osoitteen sekä osoitteen ja kotipaikan. Näihin voit tarvittaessa tehdä täydennyksiä ja korjauksia.

Voit antaa myös tilinumerosi, joka tulee olla määritettynä, ennen kuin voit vahvistaa ensimmäisen laskusi. Palvelu osaa hakea tilinumeron perusteella BIC-koodin sekä pankin nimen automaattisesti. Tämän jälkeen pääset pikaisen ohjeistuksen kautta palvelun etusivulle. Jos et antanut kaikkia kysyttyjä tietoja, kuten tilinumeroa, voit määrittää ne myöhemmin palvelun Omat tiedot - Laskutustiedot -sivulla.

Oletko luonut laskuja aiemmin?

Jos olet luonut jo aiemmin laskuja, voit jatkaa laskujen, tarjousten yms. numerointia, siitä mihin olet aiemmin jäänyt. Tämä onnistuu palvelun asetuksista asettamalla mm. viimeisen tekemäsi laskun numeron ja viitenumeron, joiden perusteella palvelu osaa jatkaa numerointia oikeasta kohdasta. Tämän lisäksi jos sinulla on asiakas- ja/tai tuoterekisteri, jotka saat csv-muotoon, voit tuoda ne palveluumme. Tällöin säästyt turhalta manuaaliselta työltä, kun palvelu hoitaa olemassa olevien asiakkaiden ja tuotteiden tuonnin automaattisesti. Ko. tuontitoiminnot löytyvät Asiakkaat- ja Tuotteet -sivuilta Lisätoiminnot-painikkeen alta. Lisätietoa asiakkaiden tuonnista.

Ohjelman pääosiot

Laskutusohjelman vasemmassa valikossa on linkit ohjelman pääosioihin. Ylävalikon Pikalinkit-valikosta löydät toiminnot yleisimmin käytettyihin toimintoihin, kuten laskun luomiseen. Ylävalikossa on "Etsi asiakkaita, laskuja..." -kenttä, jonka avulla saat nopeasti haettua haluamasi asiakkaan, laskun, tarjouksen, tuotteen tai rahtikirjan.

Pikalinkeistä löydät Asiakaspalvelu-linkin, jonka kautta löydät meidän sekä tärkeimpien yhteistyökumppaneidemme yhteystiedot sekä linkin tänne tukiportaaliin. Pikalinkeistä löydät myös yrityshakemiston, jolla voit hakea tietoa kaikista suomalaisista Y-tunnuksen omaavista yrityksistä ja yhteisöistä ja joista voit helposti luoda uusia asiakkaita.

Tervetuloa alati kasvavaan Laskupiste-yhteisöön! Meitä on jo yli 11000!