Laskupisteen käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa. Voit rekisteröityä käyttäjäksi joko kirjautumalla palveluun omilla Gmail, Microsoft tai Facebook-tunnuksillasi tai antamalla tarvittavat tiedot rekisteröitymissivulla, jolloin sinulle luodaan oma tunnus palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään varmistusviesti sähköpostilla käyttäjätunnuksenasi olevaan osoitteeseen, joka sinun tulee käydä varmistamassa, ennen kuin voit kirjautua palveluun. Jos varmistusviestiä ei näy parin minuutin sisään rekisteröitymisestä, tarkista ettei se ole joutunut roskapostikansioosi.

Aloitusvelho

Kirjautumisen jälkeen eteesi aukeaa aloitusvelho, joka kysyy sinulta muutaman käyttöön vaadittavan tiedon, kuten nimesi ja yrityksesi/toiminimesi nimen. Näiden lisäksi voit antaa myös muita tietoja, kuten Y-tunnuksesi ja tilinumerosi, jotka tulee määrittää ennen laskujen luontia. Palvelu osaa hakea tilinumeron perusteella BIC-koodin sekä pankin nimen automaattisesti. Tämän jälkeen pääset pikaisen ohjeistuksen kautta palvelun etusivulle. Jos et antanut kaikkia kysyttyjä tietoja, kuten tilinumeroa, voit määrittää ne myöhemmin palvelun Omat tiedot - Laskutustiedot -sivulla.

Oletko luonut laskuja aiemmin?

Jos olet luonut jo aiemmin laskuja, voit jatkaa laskujen, tarjousten yms. numerointia, siitä mihin olet aiemmin jäänyt. Tämä onnistuu palvelun asetuksista asettamalla mm. viimeisen tekemäsi laskun numeron ja viitenumeron, joiden perusteella palvelu osaa jatkaa numerointia oikeasta kohdasta. Tämän lisäksi jos sinulla on asiakas- ja/tai tuoterekisteri, jotka saat csv-muotoon, voit tuoda ne palveluumme. Tällöin säästyt turhalta manuaaliselta työltä, kun palvelu hoitaa olemassa olevien asiakkaiden ja tuotteiden tuonnin automaattisesti. Ko. tuontitoiminnot löytyvät Asiakkaat- ja Tuotteet -sivuilta Lisätoiminnot-painikkeen kautta.

Ohjelman pääosiot

Laskutusohjelman vasemmassa valikossa on linkit ohjelman pääosioihin. Ylävalikon Pikalinkit-valikosta löydät toiminnot yleisimmin käytettyihin toimintoihin, kuten laskun luomiseen. Ylävalikossa on "Etsi asiakkaita, laskuja..." -kenttä, jonka avulla saat nopeasti haettua haluamasi asiakkaan, laskun, tarjouksen, tuotteen tai rahtikirjan.

Pikalinkeistä löydät Asiakaspalvelu-linkin, jonka kautta löydät meidän sekä tärkeimpien yhteistyökumppaneidemme yhteystiedot sekä linkin tänne tukiportaaliin.

Tervetuloa alati kasvavaan Laskupiste-yhteisöön! Meitä on jo yli 8000!