Yksittäisen tarjouksen voi merkitä hyväksytyksi useammalla eri tavalla. Voit joko tulostaa tarjouksesta tilausvahvistuksen, jolloin tarjous merkitään automaattisesti hyväksytyksi. Toinen tapa on klikata Tila -otsikon vieressä olevaa pistealaviivattua tarjouksen tilaa ja valita aukeavasta listasta Hyväksytty. Kummassakin näistä tapauksista tarjouksen hyväksymispäiväksi asetetaan kyseinen päivä.

Jos tarjous on hyväksytty jo aiemmin, voit merkitä sen hyväksytyksi haluttuna päivänä, klikkaamalla samalla sivulla Hyväksymispäivä -otsikon alla olevaa Aseta... -linkkiä ja klikkaamalla aukeavassa dialogissa olevaa kalenteri-kuvaketta. Tästä aukeaa kalenterinäkymä, josta maksupäivä on helppo valita. Aukeavaan kenttään on mahdollista myös kirjoittaa päivämäärä muodossa: 07.10.2018. Lopuksi päivä tallentuu klikkaamalla vihreää painiketta.

Useita tarjouksia voi merkitä kerralla hyväksytyksi avaamalla tarjouslistauksen ja klikkaamalla "Valitse useita" -nappia. Tämän jälkeen tarjoukset saa merkittyä hyväksytyksi, valitsemalla halutut tarjoukset listasta ja klikkaamalla lopuksi "Tulosta" - "Tilausvahvistus".