Yksittäisen laskun voi merkitä maksetuksi kolmella eri tavalla. Jos lasku on erääntynyt, se on helpointa merkitä maksetuksi etusivun oikean reunan "Erääntyneet laskut" -listauksessa klikkaamalla ruksi-ikonia, josta aukeaa pieni ikkuna, johon maksupäivän voi joko kirjoittaa (muodossa 21.9.2019) tai valita se klikkaamalla kalenteri-ikonia.


Laskusivulta laskun voi merkitä maksetuksi kahdella tavalla. Jos lasku on maksettu samana päivänä, kuin olet sitä merkitsemässä maksetuksi, helpoin tapa on klikata Tila -otsikon vieressä olevaa pistealaviivattua laskun tilaa. Kun vaihdat laskun tilaksi Maksettu, asetetaan samalla laskun maksupäiväksi kyseinen päivä.


Jos lasku on maksettu jo aiemmin, voit merkitä sen maksetuksi klikkaamalla samalla sivulla Maksupäivä -otsikon alla olevaa Aseta... -linkkiä ja klikkaamalla aukeavassa dialogissa olevaa kalenteri-kuvaketta. Tästä aukeaa kalenterinäkymä, josta maksupäivä on helppo valita. Aukeavaan kenttään on mahdollista myös kirjoittaa päivämäärä muodossa: 21.9.2019.


Jos haluat nähdä miten useita laskuja voi merkitä kerralla maksetuksi katso kohdasta: "Miten voin merkitä useita laskuja kerralla maksetuksi?"