Voit, jos sinulla on Laskupisteen Pro-taso käytössä. Liitetiedostoja voit hallita laskusivulla, klikkaamalla "Lisätoiminnot" - "Hallinnoi liitteitä".

Liitetiedostot lisätään automaattisesti generoidun laskun perään, jolloin kun laskun tulostaa, lähettää sähköpostilla tai verkkolaskuna, postittaa tai lähettää perintään, liitetiedostot tulevat aina mukana. Tämän takia liitetiedostojen tulee olla PDF-muodossa, jotta ne saadaan liitettyä samaan tiedostoon laskun kanssa.

Laskulle on mahdollista lisätä maksimissaan 12 liitetiedostoa ja yhden liitetiedoston maksimikoko on 1 MB. Jos laskun lähettää verkkolaskuna sen maksimikoko liitetiedostoineen on 1 MB, ja jos laskun postittaa, sen sivujen maksimimäärä on 15 sivua.