Laskupiste toimii parhaiten uusimmilla Chrome, Firefox ja Safari -selaimilla. Laskupisteen pitäisi toimia myös muilla selaimilla, kuten Microsoft Edge ja Opera, mutta koska emme suorita niillä kattavaa testausta, emme voi suositella niiden käyttöä. Jos käytössä on jotain ongelmia, suosittelemme ensisijaisesti käyttämään Chrome-selainta, jonka voi ladata tästä osoitteesta.

Internet Explorer 11 -selainta emme tue ollenkaan emmekä suosittele sen käyttöä yleisten tietoturva- ja yhteensopivuusongelmien sekä hitauden takia.