Laskupisteen käyttöliittymä on toteutettu responsiivisena, eli sen ulkoasu muuttuu selain/näyttökoon mukaan. Tämän takia Laskupiste toimii suurella osalla tableteista ja kännyköistä, mutta emme suoranaisesti tue mitään tiettyjä laitteita. Selaimena suosittelemme yleisesti Chromen käyttöä.

Olemme pyrkineet toteuttamaan kaikki toiminnot siten, että ne toimivat myös mobiililaitteilla, mutta joitain eroavaisuuksia käytössä on. Jos huomaatte ettei jokin tarvitsemanne toiminto toimi kunnolla tai sitä ei löydy ollenkaan mobiililaitteilla, olkaa tästä meihin yhteydessä support@laskupiste.fi.