Voit merkitä laskun maksetuksi usealla eri tavalla. Jos olet valmiiksi laskusivulla, niin voit merkitä laskun maksetuksi kahdella eri tavalla. Jos lasku on maksettu samana päivänä, kuin olet sitä merkitsemässä maksetuksi, voit muuttaa laskun tilan maksetuksi ja tällöin maksupäiväksi asetetaan nykyinen päivä. Taas jos lasku on maksettu jo aiemmin, voit merkitä sen maksetuksi asettamalla laskulle maksupäivän valitsemalla sen kalenterista.

Jos haluat saada useamman laskun merkittyä nopeammin maksetuksi, onnistuu tämä erääntyneiden laskujen kohdalla etusivulla olevasta "Erääntyneet laskut" listauksesta. Nopein tapa merkitä useita laskuja maksetuksi on Myyntireskontrasta löytyvä "Viiteaineiston tuonti" -toiminto, jonka avulla voit merkitä kaikki viiteaineistossa olevat laskut kerralla maksetuksi. Ko. toiminto vaatii, että saat verkkopankistasi aineiston oikeassa muodossa ulos. Sivulla on ohjeita tiedoston lataukseen verkkopankista.