Voit hakea yrityksen tiedot yrityshakemistosta kun olet lisäämässä uutta asiakasta tai katselet tietoja yrityshakemistossa.

Kun olet asiakkaan lisäys -ikkunassa lisäämässä yritysasiakasta, kirjoita yrityksen/yhteisön nimestä niin monta kirjainta, että haluttu yritys tulee listalle. Valitse yritys, jonka jälkeen palvelu hakee automaattisesti kaikki yritykselle saatavat tiedot yrityshakemistosta. Näitä ovat Y-tunnus ja ALV-numero, sähköposti- ja www-osoite, puhelinnumero, verkkolaskuosoite ja -operaattori, kieli, kotipaikka sekä osoite. Samalla näytetään myös onko yritys aktiivinen, jotta et vahingossa lisäisi esim. konkurssissa olevaa yritystä asiakkaaksesi.

Yrityksen hakeminen ja lisääminen onnistuu myös yrityshakemiston kautta. Yrityshakemiston löydät joko kohdasta "Pikalinkit" - "Yrityshakemisto" tai "Asiakkaat" - "Lisätoiminnot" - "Yrityshakemisto". Voit hakea halutun yrityksen kirjoittamalla yrityksen nimestä tarpeeksi monta kirjainta hakukenttään. Kun valitset yrityksen näytetään siitä yllä mainittujen tietojen lisäksi tiedot eri rekistereissä sekä tieto milloin yritys on perustettu. Jos yritys on aktiivinen, voit luoda siitä uuden asiakkaan "Luo asiakas" -napista.