Tositteen voi ladata selainkäyttöliittymän kautta tositteet sivulta (Menot - Tositteet - haluttu tosite), klikkaamalla Tulosta-nappia. Tästä aukeaa PDF-tiedosto, jossa on kuvan/kuvien lisäksi tositteelle annetut tiedot ja esim. tositteen numero.

Usean tositteen lataus kerralla

Jos haluat ladata esim. kuukauden tositteet, voit Tositteet-sivulla klikata "Toiminnot" - "Valitse useita" - valita halutut tositteet ja klikata Lataa-nappia. Tästä latautuu ZIP-tiedosto, joka sisältää valitut tositteet PDF-muodossa.