Tämän videon avulla näet miten voit parantaa käyttäjätilisi tietoturvaa ottamalla kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön.

• Suosittelemme ottamaan kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön käyttäjillenne parantaaksenne tietoturvaanne.
  • Kaksivaihessa tunnistautumisessa tuemme Google Authenticar -sovelluksen käyttöä, mutta se toimii myös muilla vastaavilla sovelluksilla, kuten Microsoft Authenticator.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto

Ensin valitset Yleiset – Omat tiedot – Käyttäjätili – Kaksivaiheinen tunnistautuminen, jonka jälkeen pääset syöttämään kertakäyttökoodin, jolla kaksivaiheinen tunnistautuminen aktivoidaan.