"Asiakkaat" -sivun yläreunassa olevasta "Tuo useita asiakkaita kerralla" -napista pääset tuomaan olemassa olevia asiakkaitasi Laskupisteeseen. Sinulla tulee olla asiakastietosi CSV/TSV-tiedostossa, jonka voit ladata palveluun ko. sivulla. Toiminto luo uusista tiedoista uusia asiakkaita ja jos olemassa olevat tiedot ovat muuttuneet, päivittää se asiakkaita. Olemassa olevan yritysasiakkaan Laskupiste tunnistaa Y-tunnuksen ja nimen perusteella ja henkilöasiakkaan pelkän nimen perusteella. Katso lisätietoja massapäivityksesta tästä.

Kun olet ladannut CSV-tiedoston onnistuneesti, aukeaa seuraava sivu, jolla CSV-tiedostossa olevat sarakkeet yhdistetään Laskupisteessä oleviin asiakas-tietoihin. Tällöin jos CSV-tiedostossa esim. asiakkaan nimi-sarakkeen otsikkona on "Nimi", osaa Laskupiste yhdistää sen automaattisesti asiakkaan nimeksi. Jos taas sarakkeen nimenä CSV-tiedostossa olisi ollut jokin muu, esim. "Asiakas", tai sarakeotsikoita ei olisi ollenkaan, niin tällöin Laskupiste ei osaa tehdä yhdistystä automaattisesti, vaan sinun tulee tehdä se käsin valitsemalla "Laskupisteen kenttä" -otsikon alapuolella olevasta valintalistasta oikea kenttä.

Ko. toiminnon yhteydestä löydät lisäohjeita, kuten miten voit tallentaa CSV-tiedoston taulukkolaskentaohjelmassasi sekä minkä nimiset sarakkeet Laskupiste osaa yhdistää automaattisesti.