Aloita uusi aihe

Toistuvien laskujen listaus

Pitääpä kokeilla nyt tätä uutta tukisivua. :) Voisiko tuohon toistuvien laskujen listaukseen laittaa jotain suodatusta? Ainakin niin, että jo valmistuneet voisi suodattaa pois. Tai ehkä vielä parempi ominaisuus olisi, jos sen listan alla voisi vaikka näyttää kuinka monta euroa toistuvista laskuista on luvassa esim. kuluvan kuun aikana. Pysyisi vähän kärryillä että mitä näistä ei-vielä-luoduista laskuista on tulossa.

Mukava, että laitoit ehdotuksen täältä foorumin kautta, jolloin se on muidenkin nähtävillä ja kommentoitavissa :)


Teillä toistuvat laskut ovatkin niin kovassa käytössä, että suodatuksesta olisi varmastikin tuossa apua. Tilat voisivat olla Aktiiviset, Päättyneet ja Kaikki ja näistä Aktiiviset olisi oletuksena valittuna. Lisään tämän kehityslistalle ja katson kerkeääkö jo seuraavaan versioon tai sitten sitä seuraavaan.


Riittäisikö tuossa toisessa tieto kuinka monen euron arvosta laskuja luotaisiin toistuvista laskuista kuluvan kuun aikana? Se olisi haettavissa kohtuullisen helposti, kun taas jos haluttaisiin tietää, kuinka monen tulevan laskun eräpäivä tulisi olemaan kuluvan kuun aikana, olisi se huomattavasti hankalampaa ja hitaampaa. Tämä siitä syystä, että jos toistuvalle laskulle ei ole määritetty maksuaikaa, niin tällöin eräpäivän laskennassa käytetty maksuaika haetaan joko asiakkaalta, asiakasryhmältä tai asetuksista.

 Moi! Tieto tuosta, että mitä luodaan toistuvista laskuista kuluvan kuun aikana riittäisi hyvin. :)

Laitetaan vielä tänne foorumillekin, jos joku ei ole huomannut, että toistuvien laskujen listaukseen on lisätty Statistiikka-nappi, jonka takaa näkee toistuviin laskuihin liittyvää tilastotietoa. Lisätietoa https://www.laskupiste.fi/blog/laskutusohjelman-versio-8-1-0/


Suodatustoiminto on lisätty jo aiemmin https://www.laskupiste.fi/blog/laskutusohjelman-versio-8-0-0/