Aloita uusi aihe

Käyttöliittymä

Erilaisia laskutusohjelmia paljon testattuani, minulle jäi positiivinen kuva palvelusta,  mutta jouduin valitsemaan tosin: Minulle sivujen luettavuus oli heikko. Lähinnä kehittäisin fonttia, sen kokoa ja yleistä värimaailmaa. Harmaa/valkoinen ei oikein toimi,  tilanne on vielä pahempi tabletilla. 


Toinen suuri negatiivinen tekijä oli ylirunsas hiiren käyttö. Jatkuvaa hiiren napsuttelua, tabulaattoria voi ei käyttää esim. laskuriveillä. Lisäksi toivoisin vapaarivejä laskuun, ilman pakottavaa nimikettä.


Tällaisia parannuksia toivoisin jotta saatte minusta vakioasiakkaan.

1 Comment

Hei,


ensiksikin harmi juttu, että jouduit valitsemaan toisen laskutusohjelman. Meille ei ole tullut ennen viestiä, että käyttöliittymämme luettavuus olisi heikko. Käytössämme on maailmalla hyvin suosittu Inspinia-teema https://wrapbootstrap.com/category/templates/admin-templates?sort=bestselling ja fonttina on Googlen suosituin fontti Roboto, joka on alunperin kehitetty Android-laitteille https://kinsta.com/blog/best-google-fonts/.


Kertoisitko tarkemmin missä voisimme parantaa? Onko niin, että tekstistä ei saa selvää vai mikä ei toimi kunnolla? Ja onko ongelma jossain tietyissä paikoissa, esim. taulukoissa?


Kirjaan ylös tuon, että laskuriveillä voisi liikkua tabulaattorilla. Tuossa vain pitää miettiä, että milloin/miten kunkin sarakkeen muokkaus-ikkuna avataan. Se ei varmastikaan olisi hyvä, että muokkaus-ikkuna aukeaisi aina automaattisesti ko. sarakkeeseen siirryttäessä, vaan ehkäpä muokkauksen voisi avata Enter-näppäimestä.


Mitä tarkoitat vapaarivillä? Tarkoitatko, että laskurivien väliin voisi luoda tyhjiä rivejä vai että nimikkeen voisi kirjoittaa vapaasti? Tyhjiä rivejä ei ole mahdollista luoda, mutta nimikkeen voit kirjoittaa vapaasti (ja painamalla lopuksi Enter tai klikkaamalla "Lisää nimike: ...").


Ystävällisin terveisin,

Markus

Laskupisteen tukiKirjaudu lähettääksesi kommentin